Preduzetnička akademija

Preduzetnička akademija

U okviru projekta „Promocija socijalnog preduzetništva i društveno odgovornog poslovanja“, kojeg implementiraju Udruženje građana „Svjetionik“ iz Prijedora i Agencija za saradnju, edukaciju i razvoj iz Banja Luke, u partnerstvu sa obrazovnim institucijama i ostalim partnerima, održaće se

ddrdd

Preduzetnička akademija

Preduzetnička akademija namjenjena je učenicima i studentima završnih godina, sa preduzetničkim ambicijama i sklonostima kvalitetnim poslovnim idejama, kao i preduzetnicima početnicima.

Akademija će biti održana u Banja Luci (Banja Luka College), u Prijedoru (Viša škola za ekonomiju i informatiku) i u Velikoj Kladuši (Gimnazija) u toku marta i aprila 2015. godine. Svaki ciklusAkademije za svaku od prethodno pobrojanih lokacija uključiće 20 polaznika (ukupno 60 polaznikaza sve tri lokacije).

Preduzetnička akademija će biti organizovana kroz 7 praktično orijentisanih modula. Svaki modul će se realizovati u dva dana u toku jedne sedmice  (2 puta po 4 časa), u poslijepodnevim terminima. Tememodula uključuju:

  1. Od ideje do registracije biznisa
  2. Komunikacija
  3. Kako ovladati i dominirati tržištem
  4. Strategijski menadžment
  5. Upravljanje sistemom kvaliteta
  6. Finansije za neekonomiste
  7. Pisanje poslovnih planova

Predavači će biti iskusni praktičari sa dugogodišnjim iskustvom u preduzetništvu i pružanju konsultantskih usluga preduzećima.

Polaznicima će biti dodijeljenji sertifikati o pohađanju akademije, a najuspješniji  mogu da očekuju i podršku pri realizaciji svojih preduzetničkih ideja.

Polaznici će se odabrati putem javnog poziva, a kriterijumi za izbor uključuju interes za bavljenje preduzetništvom i kvalitet poslovne ideje.

Svi zainteresovani polazici, studenti, učenici i početni preduzetnici, treba da popune prijavni obrazac i da ga pošalju na: svjetion@teol.net ili info@nvo-svjetionik.org , najkasnije do 10. februara 2015. godine. Komisija za izbor kandidata procjeniće popunjene prijave i obaviti dodatne razgovore sa najbolje ocjenjenim kandidatima.

—————————————————————

Eventualne dodatne informacije možete zatražiti na kontakte navedene u zaglavlju. 

Obrazac za pripremu koncepta poslovne ideje

Postavite komentar

Comment (obavezno)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ime (obavezno)
email (obavezno)

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.