Održan okrugli sto – Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite sa predstavnicima Slovačke

Održan okrugli sto – Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite sa predstavnicima Slovačke

U Banjoj Luci je 17.2.2011.godine održan okrugli sto kojeg su organizovali Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite sa predstavnicima Slovačke. Okruglom stolu su prisustvovali i članovi istraživačko – razvojnog toma Centra za socijalni rad Prijedor. Ova aktivnost je održana u okviru priprema i aktivnosti za proces evropskih integracija u oblasti socijalne, porodične i dječije zaštite.

Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite je sa Slovačkim partnerima organizovalo okrugli sto na temu: „Prenos iskustava zemalja članica EU“.

Ovom prilikom su predstavljena iskustava Republike Slovačke. Pomenuta iskustava predstavili su profesori i stručnjaci sa Univerziteta „Koštantina Filozofa-Fakulteta socialnych vied a zdravotnictva“ iz Nitre, republika Slovačka.

Okruglom stolu su prisustvovali, pored predstavnika Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite, predstavnici Slovačke, predstavnici Udruženja radnika socijalne i dječije zaštite kao i  predstavnici centra za socijalni rad i ustanova socijalne zaštite.

Postavite komentar

Comment (obavezno)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ime (obavezno)
email (obavezno)

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.